Recension: Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil

På vintern måste man sköta om sin hy lite extra, speciellt om man har torr hy. Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil är min go 2 produkt när kylan kryper på. Detta är en lätt ansiktsolja vars uppgift är att miniminera flagning och uttorkning, vilket den gör galant! Några droppar under fuktighetscremen gör min hy mjuk och len. Den passar utmärkt till känslig hy då den är mycket mild och inte innehåller några ämnen som irriterar huden. Jag har själv väldigt känslig och reaktiv hy och jag upplever denna produkt som lugnande. En annan sak jag verkligen uppskattar med denna produkt är att den inte täpper till porerna. Alla andra oljor jag använt har gett mig tilltäppta porer, som resulterat i kvisslor och småfinnar.
Har igentligen inte så mycket mer att tillägga förutom att detta är en av dom bästa produkterna jag testat. Den håller vad den lovar och har dessutom ett överkomligt pris, 219 kr.


Finns att köpa hos Eleven och kostar 219 kr.


Äntligen!

Nu är allt datorkrångel över (hoppas jag) och jag kan nu äntligen blogga igen! Först råkade jag ut för ett otrevligt virus, som resulterade i att jag var tvungen att installera om windows och allt annat. Som tur var har vi en extern hårddisk, där jag lagt över alla mina tusentals bilder!
Igår kväll när jag äntligen fick lite tid över i allt julstök och glad ihågen satte mig vid datorn för att blogga, då hade internet lagt av. Eller ja modemet, så inget internet, tv eller telefon...
Men nu funkar allt som det ska!


Dator krångel.

Ville bara säga att jag har lite dator krångel, men imorrn blir det bloggande igen!

Hemklickat från Eleven


Detta inlägg skulle igentligen publicerats igår, men av någon underlig anledning kunde jag inte logga in på blogg.se. Nu gick det därimot och jag kan dela med mig av mina senaste beautyköp. Som rubriken antyder så kommer dessa produkter från min favorit shop Eleven. Kanske ska ge er en närmare beskrivning av produkterna, vi börjar högst upp från vänster (se bild).

* Simple Refreshing Facial Wash Gel.
Har testat mängder av rengöringar, dyra som billiga och detta är helt klart min favorit. En löddrande gelrengöring som inte innehåller parfym eller andra ingredienser som irriterar huden. Avlägsnar makeup utan problem och lämnar huden ren och fräsch.
Pris 55
kr.

* Simple Soothing Facial Toner.
Milt ansiktsvatten som är 100 % alkoholfri och innehåller kamomill och trollnöt, som stärker huden och stramar upp porerna. Innehåller inte parfym eller andra ingredienser som irriterar huden.
Pris 55 kr.

* Mario Badescu Rose Hips Nourishing Oil.
Denna produkt är min livräddare under vintern. Detta är ett lätt olja som snabbt absorberas av huden och miniminerar flagning och uttorkad hud. Rik på antioxidanten C-vitamin. Även denna produkt är mycket mild och irriterar inte huden.
Pris 219 kr.

*
Vegan Apoteke Rosehip Eye Gel.
Detta är för mig en ny produkt, fastnade direkt för beskrivningen och innehåller av denna produkt. Vårdande ögongel med rena och säkra botaniska essenser. Innehåller nypon vars egenskaper är att skydda, vårda, återfukta ömtålig hud runt ögonen samt minimera uppkomsten av fina linjer och rynkor. Innehåller inga animaliska ingredienser och är inte testat på djur, lämplig för veganer.
Pris 99 kr.

*
 Aquolina Happy Jam 4 Icing Sugar.
Sött set innehållande: Body Milk Icing Sugar 250 ml, Bath Shower Icing Sugar 250 ml och en liten väska.
Pris 95 kr.

Primal Elements Perfume Rollettes
Söt roll-on parfym i doften sparkling sugar, min tanke är att den ska passa ihop med icing sugar produkerna från Aquolina.
Pris 49 kr.

Fram till 24/12 får du 10% rabatt om du anger koden JUL2010!

20% rabatt på Md formulations & Decleor.



Fram tills den 31/12 har Electa 20% rabatt på alla produkter från Md formulations och Decleor!
Så passa på att beställa hem härliga produkter till dig själv eller kanske som julklapp?
Ska själv passa på att klicka hem Critical Care Calming Gel från Md formulations. Detta är en av mina favorit produkter, som hjälper till att lugna min känsliga hy.


Julklappstips

Julafton närmar sig med stormsteg, därför tänkte jag bidra med lite julklappstips. Har valt att dela upp tipsen i olika kategorier och först ut är makeup!




1. Make Her Blush with Delight Set.
Sött makeup set Bourjois, innehåller läppsift (#34 Rose D'Or) och rouge (#01 Rose Bonheur).
147 kr, Vivamondo.

2. Cliniderm Make Up.
Prisvärt set från Cliniderm, Gentle Volume Mascara Black (8 ml, oparfymerad) + Soft Raspberry Lipgloss (10 ml).
79 kr, Apotek hjärtat.

3. Lash Power Mascara Julask.
Set från Clinique där fokusen ligger på ögon. Denna trevliga julask innehåller Lash Power Mascara, Cream Shaper for Eyes i färgen Black Diamont och ögoncremen All About Eyes.
250 kr, Kicks.

4. Nelly 88 Palette.
Denna palett är en favorit för mig. Väl pigmenterade och hållbara skuggor i underbara färger.
199 kr, Nelly.

5. Starry-Eyed Kit.
4 st läckra mini Glitter Eyeliners från Too Faced.
125 kr, Pashion.

6. Merry Kiss-mas Lip Gloss Trio.
3 st härliga gloss från Cake beauty gör dina läppar lena och mjuka, sötsmak av vaniljkräm. Innehåller färgerna: Mistletoe Berry, Sugar Plum och Pink Snowflake.
219 kr, Eleven.

7. Good Girl / Bad Girl Palette.
Denna palett från Too faced passar vilket humör du än är på. Känner du dig snäll använd då "Good Girl" delen. Känner du dig mer vild passar kanske "Bad Girl" delen bättre.
 6 ögonskuggor á 3 g - Totalt 18 g och 6 läppglans á 2 g - Totalt 12 g.
340 kr, Eleven.

God natt!

Har suttit och pillat lite med designen, det är inte klart ännu, men jag är på god väg. Det var länge sedan jag gjorde något design så jag är lite ringrostig. Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen med min lilla älskling. Min stora älskling är i Örebro och festar lite, så honom får jag inte pussa på förens imorgon. Tur att jag har Lennox att pussa på, hihi♥.


Tävling i Lipsgloss bitch adventskalender


Titta vilket härligt smink kit från NYX man kan vinna i härliga Lipgloss Bitch adventskalender. Jag är med och testar min lycka, var det du också!

 


Fridays Facelook

Dagens makeup var väldigt enkel, minst sagt. Endast bas, ögonbryn, läppstift och rouge. För att ge ögonen lite mer liv har jag applicerat rouget i globlinjen, sedan blendat det med Claudias mineral foundation, för att få lite lyster och skimmer. Ibland behövs inte så mycket för att man ska känns sig fräsch. 

 

För att åstakomma denna look har jag använt följande produkter:

* Max factor - Xperience weightless foundation.
* Tikei - Mineralveil matte.
* Claudia - Mineral powder.
* Smashbox - Reign fusion blush.
* Korres - Colour eyebrow pencil (no 2 medium shade)
* Lancome - L'absolu rouge lipstick (Coquette)


Green eyeliner

Ibland har man varken tid eller ork för att lägga en avancerad makeup. När jag har ont om tid eller om inspirationen tryter, så brukar jag använda en färgglad eyeliner. Det piffar upp en annars kanske tråkig makeup och ger ögonen lite mer liv.
  På bilden nedan har jag använt HOT makeup nr.9.  Runt hela ögat upp till ögonbrynet har jag använt Golden bay från TVÅL. Ett underbart pigment packat med intensivt skimmer, som jag tyvärr inte lyckats fånga på bilden. Under nedre franskanten har jag även applicerat Viva la divas rosa glitter eyeliner.


RSS 2.0