Hudvård från Cliniderm

                         


I detta nu håller jag på att testa och buzza ett gäng produkter från Cliniderm. Vad jag menar med buzza är att jag genom Buzzador har erhållit ett paket med produkter, som jag ska "marknadsföra" till mina vänner och läsare. Min uppgift är helt enkelt att berätta om dessa produkter, mina åsikter om dom, samt dela ut produktprover. Det är både roligt och givande, låter det intressant? Klicka då HÄR för att själv bli en Buzzador!

Vad är det då som är så speciellt med denna produkt serie?
Jo för dom är särskilt utvecklade för oss kvinnor i norden. Vårt speciella klimat, med stora variationer i både temperatur och luftfuktighet, innebär stora påfrestningar för huden. Dessa produkter är med andra ord utvecklade för att skydda våran hy mot just detta. Enligt Cliniderms studie stärker och skyddar dessa produkter huden, vilket resulterar i huden får hjälp med att bygga upp ett effektivt skydd mot irriterande ämnen. Samtidigt minskar känsligheten i huden betydligt.

Jag har fått äran att testa 3 fullsize produker, som jag senare kommer ge en utförlig recension av. Tills dess ska jag berätta lite kort om dessa.

* Ultra soft cleansing milk.
En lätt rengörnings mjölk med provitamin b5 anpassad till normal och torr hy. Avlägsnar effektivt smuts och makeup samtidigt som den stärker huden fuktbarriär. Resultatet blir en mjuk och len hy.

* Active protection day cream.
Dagkräm anpassad för normal och torr hy. Innehåller antioxidanterna Ubiquinone och C-vitamin som ger ett aktivt skydd mot skadliga fria radikaler. Hjälper huden att stärka sin fuktbarriär för att bättre stå emot yttre påfrestningar. Resultaten är en mjuk och len hy med ny spänst.

* Age delay serum.
Innehåller en dubbelverkande formula som omedelbart ger en synligt jämnare och slätare hy. Över tiden ökas hudens spänst och elasticitet. Stärker hudens skyddsbarriär och motståndskraft för att stå emot yttre påverkan och motverka framtida ålderstecken.
Anpassad för normal och torr hy. Innehåller Folsyra och Hyaluronsyra.

2011-01-13 @ 20:44:03 Hudvård Permalink


Kommentarer
Postat av: Annika F

Är det här du skriver? Haha, det har jag missat, varit inne på fel sida o kollat (?). Nu hittade jag hit iaf! Tycker att cliniderm serien är bra faktiskt! Spec under sommaren! På vintern kan det behövas lite mer fukt =) Hoppas allt är bra med dig vännen, hoppas verkligen vi ses snart! Kramar

2011-01-14 @ 19:51:59
Postat av: Robert Cayden (Caydens.blogg.se)

Hej på dig! :) Ursäkta om du inte vill ha en sån här kommentar.. Men just nu har jag en jättebra tävling på min blogg där du kan vinna en tandblekning från simplesmile, ett utav Sveriges bästa! Allt du behöver göra är i princip att kommentera! Kika gärna in och missa inte det. :Dhttp://caydens.blogg.se/2011/march/tavling-vinn-en-tandblekning.html

2011-03-01 @ 12:30:52
URL: http://caydens.blogg.se/
Postat av: mmautildah

Fin blogg , vad gör du :)?

2011-03-16 @ 22:15:46
URL: http://mmautildah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0